Wijn en Champagne actie 2022

Meer dan 10 jaar geleden startte Saancho met het sponsoren van een basisschool in Pattale, een bergdorp in Nepal. Het doel is nog steeds hetzelfde, nl. het verbeteren van het onderwijs van de Engelse taal voor meer dan 100 leerlingen en dit met de hulp van 2 extra leerkrachten Engels die door Saancho betaald worden. 
Het beheersen van de Engelse taal is noodzakelijk voor de Nepalese jongeren die na hun schooltijd op een uiterst krappe arbeidsmarkt terechtkomen. Deze arbeidsmarkt is als gevolg van de Covid 19-pandemie nog meer gekrompen en heeft ontelbare Nepalezen in diepe armoede gestort. 
Daarom doen wij, Saancho-leden, een warme oproep om in te gaan op onze jaarlijkse champagne- en wijnverkoop tegen de Kerst- en Nieuwjaarsperiode. De opbrengst gaat rechtstreeks  en integraal naar de school in Pattale. 
Hoe? Heel eenvoudig, je vult het bestelformulier in en je stort het overeenstemmende bedrag.  Wij zorgen voor de levering  bij u thuis uiterlijk op 23/12/2022. Ophalen in Wilsele is ook mogelijk. 
Meer info over het aanbod kan je vinden in bijgevoegd overzicht
 

maandag, 7 november, 2022