Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016

I Love Nepal – onze jaarlijkse Nepaldag

Noteer alvast 19 AUGUSTUS 2017! Deze editie wordt iets speciaals: naast de gebruikelijke ingrediënten in de namiddag is er ’s avonds een optreden van ...? Dat blijft nog even een verrassing!

Bezoek aan Pattale

Het relaas van het bezoek aan Pattale eind september kan je lezen in  nieuwsbrief van Oktober.

Het project Kalikasthan

Zoals eerder aangekondigd hebben we besloten op het project in Kalikasthan af te blazen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar alternatieven die binnen onze kernmissie liggen en die ook praktisch beter opvolgbaar zijn door Deepak en Dilli. We hebben een paar heel leuke projecten bezocht en gaan met heel veel goesting één concept verder onderzoeken. Maar meer daarover een volgende keer…

Champagne en wijnverkoop

Naar jaarlijkse traditie verkopen we ook dit jaar onze champagne. Omdat Joris zich zwaar verdiept in de wondere wereld van de wijn heeft hij voor zijn eindwerk aan de “sommelierschool” daarnaast ook een wijnverkoop opgezet.  Zo realiseert hij 2 vliegen in 1 klap. Meer info en bestelformulieren op onze laatste nieuws pagina

Uiterste datum van bestelling is zaterdag 10 DECEMBER

Saancho op de Kerstmarkt

Wat denk je van een leuke sjaal of warme poncho, een grappig mutsje of T-shirt voor de kleintjes voor onder de kerstboom? We hebben een toffe collectie van Nepalese spullen meegebracht. Hier zit zeker iets tussen voor jou.

Kom eens kijken op de gezelligste kerstmarkt van Vlaams-Brabant in Wakkerzeel op zaterdag 10 december of maak kennis met de gloednieuwe ambachtelijke kerstmarkt van Haacht op zondag 18 december.

Datum: 
november, 2016