Nieuwsbrief November 2017

November 2017

Namaste! Met deze nieuwsbrief wil het Saancho-team terugblikken op de activiteiten tijdens de voorbije maanden. We willen u ook al even laten meegenieten van de programmatie voor dit najaar. Wij hopen alweer op uw aanwezigheid, steun en sympathie en danken u alvast van harte. Zonder jullie zou niets van dit alles mogelijk zijn.

Korte terugblik op

1.     De Saancho Nepaldag

Op 18 augustus organiseerde Saancho zijn jaarlijkse Nepaldag. De sympathisanten trotseerden het druilerige weer en genoten volop van het eten, de drankjes en de muziek. 
Dank aan Marcia en Luc voor hun gewaardeerde gastvrijheid.

                              

2.     Rommelmarkt Gelrode

Zaterdag 16 september. Een rommelige organisatie, een beperkte opkomst en nog beperktere opbrengst (80 euro) maar schitterend weer en een leuke ervaring voor de verkopers en niet te vergeten … de eerste Music-for-life Actie t.v.v. Saancho.

 

Vooruitblik naar

1.     Jaarlijkse Champagne en wijnverkoop

Het jaareinde nadert en daarbij ook de gedachte aan champagne en wijn voor de Kerst- en Nieuwjaarsperiode. Het aanbod zal vergelijkbaar zijn met dat van vorig jaar. Bestellen kan nog tot
8 december. Het aanbod en inschrijvingsformulier vindt u op de Saancho site of rechtstreeks via deze link.

2.     Kerstmarkten

Ook dit jaar vullen we een kraampje met Nepalese sjaals, kleren en spulletjes op de Kerstmarkt in Wakkerzeel  op 9 december vanaf 17 uur en in Haacht op 17 december vanaf 12 uur. Kom zeker langs om te kijken, te kopen of om een praatje te maken met de Saancho verkopers.

             

3.     Music-4-Life acties

  • Zoals eerder vermeld, hebben we al een eerste actie (Rommelmarkt) gehad.
  • Een tweede actie komt eraan op 16 december. Volleybalclub Berg-Op Wijgmaal organiseert “Music for Nepal” met Nepalese momo’s en een optreden van FnX (na de laatste match). 
  • In Tienen organiseert Céline in haar kinépraktijk samen met haar collega’s “Massage 4 Nepal”. Woensdag 13 december van 8 tot 16 uur en donderdag 14 december van 16 tot 21 uur. Allen naar “Praktijk voor musculoskeletale therapie”, Minderbroederstraat 36 in Tienen.

Voelt u zich geroepen om ook een evenement te organiseren in het kader van Music-for-life t.v.v. Saancho. Laat het ons weten, we delen uw enthousiasme en zullen u met raad en daad bijstaan.

 

 

Het Saancho team
Meer info: www.saancho.orgsaancho@skynet.be

 

Foto: 
Datum: 
november, 2017